Päivi Pirnes

Päivi Pirnes

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, osakas
040 938 8999
paivi.pirnes@kodista.fi

Olen työskennellyt erilaisissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä jo hyvän vuosikerran verran.

Vahva yrittäjätausta ja kiinteistövälitysalan vuosien kokemus vuodesta 2003 alkaen, jota olen kerryttänyt työskennellessäni ison konsernin palveluksessa, ovat saaneet minut nyt lähtemään kohti seuraavaa askelta tällä muuttuvalla alalla.

Vuonna 2013 suoritin KiAT tutkinnon (kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto).

Länsi- ja Pohjois-Helsinki on tullut tässä työssä tutuksi. Olen asunut mm. Maunulassa, Suutarilassa ja sen jälkeen kotiuduin perheeni ja koirieni kanssa Tapaninkylään, jossa edelleen asumme.

Onnistunut asuntokauppa on sellainen, johon kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.

Haluan auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla, realistisin tavoittein ammattitaitoani ja kokemustani hyödyntäen, kun on kyse KODISTAsi.

Eeva Tuomala

Eeva Tuomala

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
040 523 6373
eeva.tuomala@kodista.fi

Olen rautaisen ammattitaidon omaava kiinteistönvälittäjä (LKV, KED). Alalla olen toiminut yli kymmenen vuotta.

Ennen välitysuraani työskentelin vuosia monipuolisissa rakennusalan tehtävissä, joissa olen päässyt kartuttamaan arviointi- ja hinnoittelukokemustani. Koulutukseltani olen rakennusinsinööri (RI) ja täydennyskoulutusta olen hankkinut korjausrakentamis- ja rakentamistalousosaamisessa (TKK, Aalto-yliopisto).

Pitkä, pääkaupunkiseudulle painottuva työhistoriani niin rakennus- kuin välitysalalla on pohja vankalle osaamiselleni. Urani aikana olen saanut olla mukana sadoissa asunto- ja kiinteistökaupoissa, joissa onnistuneen kaupan takana ovat olleet niin tyytyväinen myyjä kuin ostaja sekä ammattitaidolla ja osaavasti hoidettu välitysprosessi. Asiakkaani kiittävät minua usein pitkäjänteisyydestäni, perusteellisuudestani sekä taidostani palvella asiakas ihmisenä, ei ainoastaan ostajana tai myyjänä.

Olen mielelläni apunasi kaikkiin kodinvaihtoon liittyvissä kysymyksissä ja suunnitelmissa.

Annis Viljander ent. Mattila

Annis Viljander ent. Mattila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, osakas
044 517 1705
annis.viljander@kodista.fi

Olen positiivinen ja energinen palvelualan ammattilainen yli kolmenkymmenenviiden vuoden kokemuksella.

Aloitin alalla 2004 ja toimin menestyksekkäästi välittäjänä ison konsernin palveluksessa 11 vuotta, ollen monena vuotena yrityksen kymmenen parhaan välittäjän joukossa.

Aito välittäminen asiakkaista ja heidän toiveistaan sekä hyvä ammattitaito tekevät minusta luotettavan yhteistyökumppanin. Suhteeni työhön on positiivisen energinen, reilu ja rento. Minulle välittäjän työ on enemmänkin elämäntapa.

Harrastuksinani on mökkeily, golf ja lukeminen sekä ruoanlaitto, sillä olenhan koulutukseltani myös ravintolakokki. Matkailualalla työskentelin lähes 15 vuotta erilaisissa myyntitöissä ja lentoemäntänä, joten myös matkailu on lähellä sydäntäni.

Kahden jo aikuisen lapsen äitinä ja kahden lapsenlapsen ”mummiksena” ymmärrän hyvin myös lapsiperheiden asuntotarpeet.

Jatketaan keskustelua tältä pohjalta KODISTAsi – autan mielelläni.

 

Markku Viljander

Markku Viljander

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, YKV, osakas
050 524 4854
markku.viljander@kodista.fi

Asuntoasiat mietinnässä? Voit luottaa ammattitaitooni niin kiinteistöjen, huoneistojen kuin uudiskohteidenkin myynnissä tai vuokrauksessa.

Olen toiminut alalla menestyksekkäästi vuodesta 2005 lähtien ja olin viimeiset vuodet suuremman ketjun toimiston vetäjänä. LKV- ja LVV-tutkinnot suoritin vuonna 2007. YKV-tutkinnon (ylempi kiinteistönvälittäjä) suoritin 2010/2011.

Aikaisemmin olen toiminut leipomoalan johtotehtävissä sekä suorittanut myös Datanomi-tutkinnon ja toiminut kouluttajana.

Kolmen pojan isänä olen ollut mukana heidän jalkapallo- ja jääkiekkoharrastuksissa. Toimin joukkueenjohtajana reilut 10 vuotta ja seuran rahastonhoitajana.

Rehellisyys, vastuuntuntoisuus sekä huolellisuus ja ahkeruus ovat ystävien ja asiakkaiden mielestä minua kuvaavia adjektiiveja.

Asunnon myynti vaatii yhteistyön tekemistä, aloitetaan siis KODISTAsi yhteistyö unelmiesi toteuttamiseksi.