Kerrostalo 3-4 h, k, wc, kph, terassi, piha

Kiertotähdentie 6, Siltamäki, Helsinki

Hinta
219 000 €

Koko
80.5 m²

Vuosi
1974

Siltamäen puistoalueen reunalla avara läpitalon päätyhuoneisto pienkerrostalon ensimmäisessä kerroksessa, asuntoon on esteetön käynti. Tämä viihtyisä täysin remontoitu perhekoti tarjoaa avaran tunnelman lisäksi luonnonvaloa läpi päivän.
Kaksi kookasta makuuhuonetta ja työ-/makuuhuone vastaavat niin lapsiperheen kuin kotitoimistoa tai harrastetilaa etsivän tarpeisiin.
Linjasaneerauksen yhteydessä remontoidut pesutilat on kätevästi jaettu erilliseen wc:hen sekä kylpyhuoneeseen, jossa on myös wc-istuin. Viihtyisyyden kruunaa asunnon olohuoneesta käynti etelään avautuvalle lasitetulle terassille ja siitä isolle aidatulle pihalle, jossa on terassi sekä pihaa nurmella.
Siltamäessä on runsaasti ulkoliikuntamahdollisuuksia; jalkapallo-, padel- ja tenniskentät, Frisbeegolf alue, ratagolf ja hyvät pyörä- sekä kävelytiet. Sisäliikuntapaikat Siltamäessä on uimahalli, jossa on Fix’n liikuntapalveluita. Alueelta löytyy muutama ruokakauppa, apteekki, R-kioski, terveyskeskus, hammashoitola ja kirjasto. Koulut ja päiväkodit lähellä.
Julkinen liikenne hoituu bussilla.

Tiedustelut ja esittelyt 040 938 8999 Päivi Pirnes tai paivi.pirnes@kodista.fi

Ammattitaidolla Kodista kotiin – Kiinteistönvälitys Kodista Oy

Yhteystiedot
 • Päivi Pirnes
 • Kiinteistönvälitys Kodista Oy
 • paivi.pirnes@kodista.fi
 • 0409388999
Päivi Pirnes

Kohdenumero20813793
Sijainti
 • Siltamäki
 • Kiertotähdentie 6
 • 00740
 • Helsinki
Tyyppikerrostalo
Hallintamuotoasunto-osakeyhtiö
Omistusmuotooma
Huoneistoselitelmä3-4 h, k, wc, kph, terassi, piha
Asuinpinta-ala m²80.5
Yhteensä m²80.5
Pinta-alan perusteyhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros1
Kerroksia2.0
Rakennusvuosi (päättynyt)1974
Käyttöönottovuosi1974
Vapautuminen2-3 kk kaupasta, sop.mukaan

Velaton hinta219000
Myyntihinta170263.4
Velkaosuus48736.6
Yhtiövastike997.88
Rahoitusvastike439.07
Hoitovastike558.81
Vesimaksu
 • sisältyy vastikkeeseen
Autopaikkamaksu10
Lisätietoja maksuistaAutotallin vuokra 60 €/kk, autopaikan vuokra, pistoke 15 €/kk, autopaikan vuokra, hidas lataus 50 €/kk. Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa talousarvion lisäksi enintään kaksi (2) ylimääräistä hoitovastiketta tai jättää tarvittaessa enintään kaksi hoitovastiketta kantamatta. Lisäksi myönnettiin hallitukselle valtuudet seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella kantamaan tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä pääomavastiketta (per laina) tai jättää tarvittaessa enintään kaksi pääomavastiketta (per laina) kantamatta. Valtuutus on voimassa seuraavaan kevään varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Varsinainen yhtiökokous 29.5.2023: Päätettiin yhtiöjärjestyksen muuttamisesta kokonaisuudessaan. Yhtiöjärjestyksen muutoksen pääkohdat: Yhtiön nimen muuttaminen. Autotallien 137 ja 141 osakkeiden mitätöiminen. Vesimaksupykälien lisääminen. Laajakaistavastikkeen lisääminen. Lataussähkövastikkeiden lisääminen. Hallituksen kokoonpanon muuttaminen. Äänestyspykälän muuttaminen. Kunnossapitovastuupykälän päivittäminen. Yhtiökokous hyväksyi yhtiöjärjestyksen muutoksen hallituksen esityksen mukaisesti lukuun ottamatta osakkeiden 286604 ja 286608 mitätöintiä. Päätettiin KVR-urakkamallilla tehtävän linjasaneerauksen kilpailutuksen rahoitus järjestettäväksi siten, että taloyhtiölle nostetaan enintään 60 000 €:n laina 3 vuodeksi. Hankkeen aikana erääntyvät korkokulut maksetaan em. lainalla. Osakkaat eivät voi maksaa pois velkaosuuttaan ennen kuin hankkeen kokonaiskustannukset on selvillä, taloudellinen loppuselvitys tehty ja hankeosuudet laskettu. Yhtiökokouksessa 1/2022 päätettiin hakea tupakkalain 79 §:n mukaista tupakointikieltoa kunnalta kaikille huoneistoparvekkeille. Helsingin kaupungin tupakkalakia valvova viranomainen on antanut 27.12.2022 päätöksen asiassa ja määrännyt tupakkalain (549/2016) 79 §:n mukaisen tupakointikiellon Asunto-oy Kiertotähdentie 4:n huoneistojen parvekkeille. Päätös on voimassa toistaiseksi.

Sauna
 • taloyhtiössä sauna
Tilojen kuvausVaatehuoneesta tehty makuu-/työhuone, isoimpaan makuuhuoneeseen on tehty vaatehuone. Sisään tullessa lattiamateriaali on laatta.
Yleiskuntohyvä
Lisätietoa kunnostaTässä talossa nro 2, raput C ja D on tehty linjasaneeraus ja sähköt 2022.
Toimeksiantajan aikana huoneistoon tehdyt toimenpiteet sekä niiden ajankohtaKoko asunto on remontoitu lattiasta kattoon, väliovet on vaihdettu (sisään tullessa, wc ja kph alkuperäiset /maalattu), sähköjä uusittu, pistorasioita uusittu, katkasioita uusittu. Vaatehuoneesta on tehty mh/työhuone, makuuhuoneeseen on tehty vaatehuone.
EnergialuokkaG2013
Lämmitysjärjestelmän kuvauskauko
Videoesittelyt
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotMikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: elementti, betoni
Katto
 • Tasakatto
 • Huopakate
Keittiön kuvaus
 • Lattiamateriaalit: laatta
 • Seinämateriaalit: maalattu
 • Työtaso: laminaatti
 • Varusteet: astianpesukone, liesituuletin / suodatin
 • Liesi: keraaminen liesi
 • Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Lattiamateriaalit: laatta
 • Seinämateriaalit: kaakeli
 • Varusteet: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto
 • Kylpyhuoneeseen lisätty wc-istuin 2019. Kylpyhuone saneerattu linjasaneerauksen yhteydessä.
WC-tilojen kuvaus
 • Lukumäärä:1
 • WC saneerattu linjasaneerauksen yhteydessä.
 • Lattiamateriaalit: laatta
 • Seinämateriaalit: kaakeli
 • Varusteet: peilikaappi
Olohuoneen kuvaus
 • Lattiamateriaalit: laminaatti
 • Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 3
 • Lattiamateriaalit: laminaatti
 • Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotVarasto on samassa rapussa, toisessa kerroksessa.

Taloyhtiön nimiAsunto-osakeyhtiö Helsingin Kiertotähti
Isännöitsijän yhteystiedotSKH-Isännöinti Oy Beckerintie 8, 00410 Helsinki (09) 530 8860 Markku Kulomäki
Taloyhtiöön kuuluu
 • urheiluvälinevarasto
 • kellarikomero
 • väestönsuoja
Taloyhtiössä muutaKerhohuone,
EnergialuokkaG2013
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontitLinjasaneeraus talo 2 (toteutus) 2022, linjasaneerauksen suunnittelu talo 2 (toteutussuunnittelu), lämmönjakokeskusten uusinta 2021, viemäripanumien korjaus 2019, hormien nuohous ja ilmamäärien säätö, talojen poistoilmakoneet uusittu, pohajaviemäreiden huuhtelu ja kuvaus 2018, julkisivujen kunnostus ja vesikattojen uusiminen (hankkeen yhteydessä toteutetaan salaojien ja sadevesijärjestelmien uusinta 2017-2018, paikkakorjaukset kapseloimalla 2017, putkiston kuntotutkimus, antenni-tv-verkon laitteiston päivitys, julkisivun kunnostus ja kattojen uusiminen toteutussuunnittelu 2016, julkisivujen kunnostus ja kattojen uusiminen hankesuunnittelu , uusitaan saunojen pesutilojen ja saunojen lattioiden kaakelointi 2015, asfaltin paikkakorjauksia 2014, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö, elementtisaumojen uusinta 2013, vesikattojen pienet korjaukset 2012, autotallien ovien maalaus ja tuulihakojen asennus, elementtisaumojen osittaisia korjauksia, pohjaviemärin huuhtelu osittain, saunojen pukuhuoneiden lattioiden kunnostus 2011, märkätilojen kunnostuksia 2009-2010, lukituksen uusinta, porrasaulojen lattiapinnotteiden uusiminen 2008, märkätilojen kunnostuksia 2004, ilmanvaihtokanavien puhdistus 2002, lämmönjakokeskusten uusiminen 1999, istutuksia 1997, etuikkunoiden asentaminen, kolmas lasi vanhojen ikkunoiden päälle 1996.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit2023 Linjasaneeraus (hankesuunnittelu) 2023-2024 Linjasaneeraus (toteutussuunnittelu): KVR urakan kilpailutus 2025 Linjasaneeraus (toteutus): Osittainen 2026. Lukituksen uusinta (toteutus) 1/2027 Viemärit: Pohjaviemäreiden ja salaojien huuhtelu sekä kuvaus 2028 Energiaremontti (toteutus): Maalämpö, aurinkopanelit 2030 Linjasaneeraus (hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu, toteutus): loput huoneistot (ei tiedossa) Lämpövuotojen korjaus (toteutussuunnittelu, toteutus): Pihalla kulkevien lämpöputkien eristysten paikkakorjauksia (ei tiedossa) Asfaltointi: Asfaltoinnin paikkakorjauksia, siirretiin vuodelta 2013 tulevaisuuteen
Tontin pinta-ala28805.8
Tontin omistusvuokrattu
Tontin VuokranantajaHelsingin kaupunki
Tontin vuokra59902.77
Taloyhtiön (Tontin) Vuokrasopimus päättyy2035-12-31 00:00:00.000

PalvelutMuutama ruokakauppa, apteekki, R-kioski, ravintola, kirjasto, hammashoitola, terveysasema. Kattavat palvelut Malmilla ja Tammistossa
Lisätietoa palveluistaSiltamäessä on runsaasti ulkoliikuntamahdollisuuksia; jalkapallo-, tennis- ja padelkentät, frisbee- ja ratagolf-alueet ja hyvät pyörä- sekä kävelytiet. Siltamäen ostoskeskuksessa uimahalli, jossa on Fix'n kuntosali ja muita fitness-sisäliikuntapalveluita.
LiikenneyhteydetBussi.
PäiväkotiAlueella.
KoulutAlueella.