Kiinteistönvälittäjä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Lahdessa

Kiinteistönvälitys Kodista Oy

Olemme, kokeneista kiinteistöalan ammattilaisista yhteen hitsautunut ja tehokas tiimi.

Olemme kukin toimineet alalla 2000-luvun alkuvuosista lähtien. Laitoimme kymmenien vuosien tietotaidon, kokemukset ja näkemykset yhteen ja perustimme elokuussa 2014 asiakaslähtöisiin ratkaisuihin tähtäävän, yksityisen kiinteistönvälitystoimiston Helsingin Malmille, jonka tuloksenteosta vastaamme itse.
Toimimme ammattitaitoamme ja kokemustamme hyödyntäen sekä asiakasta aidosti kuunnellen ja kunnioittaen.

 

MEILLE JOKAINEN TOIMEKSIANTO ON LUOTTOTEHTÄVÄ

Meillä sama välittäjä hoitaa toimeksiannon alusta loppuun, joten myyjä ja ostaja saavat varmasti kaikki kohteeseen liittyvät tiedot.

Tunnemme toistemme myyntikohteet, joten voimme tarjota ostajille enemmän vaihtoehtoja. Lomien ja koulutusten aikana myynti ei katkea, kun kollega pystyy hoitamaan myyntikohdetta sujuvasti.

Olemme täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Hoidamme osakehuoneistojen, omakotitalojen, tonttien sekä liikehuoneistojen myynnin ja vuokrauksen sekä arviokirjojen ja -lausuntojen tekemisen ammattitaitoisesti.

Kuvaamme kohteet 3D-virtuaalikameralla (sisältyy palkkioon).

 

OLEMME SITOUTUNEET NOUDATTAMAAN HYVÄÄ VÄLITYSTAPAA

Hyvä Välitystapa edistää kiinteistönvälitysalan ammattimaisuutta. Se kiteyttää alan pelisäännöt ja suojaa sekä ostajaa että myyjää.

Vastuuntuntoinen välittäjä tuntee Hyvän Välitystavan ja sitoutuu noudattamaan sitä. Kuluttajalle asiointi Hyvää Välitystapaa noudattavan välittäjän kanssa tuo turvallisuutta ja luotettavuutta.

 

HYVÄ SANA KAUAS KANTAA

Koska asunto- tai kiinteistökauppa on aina luottotehtävä, haluamme myös itse kokea onnistuneemme jokaisessa yksilöllisessä toimeksiannossa – ei pelkästään kauppahinnan suhteen.

Vuosikymmenten aikana tekemämme työ on tuottanut meille hyvän yhteistyöverkoston ja asiakaskunnan, joiden kanssa ja joiden suosituksesta toimimme usein yhä uudelleen.
Yhteistyömme joustavuutta lisää, että olemme tavoitettavissa henkilökohtaisista puhelinnumeroista myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kaupanteko on suoraa, rehtiä ja asiakaslähtöistä.
Käytössämme on nykyajan nopea, tehokas ja kattava valikoima markkinointikanavia, joista valitsemme yksilöllisesti parhaan paketin kuhunkin tilanteeseen asiakkaan toiveen mukaisesti.

Toimeksiannot, tarjoukset ja kaupanteko hoituvat myös sähköisesti.

Toiminta-alueemme kattaa koko pääkaupunkiseudun ja meillä on tarvittaessa hyviä yhteistyökumppaneita ympäri Suomea.

Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat keskustelemaan kanssamme, kun on kyse Kodista!

 

Yrityksemme arvot

  • Rehellinen ja reilu tapa toimia
  • Asiakasta aidosti kuunnellen
  • Hyvää välitystapaa noudattaen
  • Asiantuntevasti ja ammattitaidolla